TERKEJUT.. DAH TAK KEBAS , LAGI SENANG NAK SOLAT, TIDUR LEBIH LENA, BACAAN GULA MENURUN SEAWAL 14 HARI

“Alhamdulillah, kak baru cuba 1 botol je, ada sikit lagi tak habis. Pagi tadi akak pergi ambil result darah lega & seronok sangat bila semua bacaan kencing manis & kolestrol cantik

Puan Salina, 57 Tahun, Persara Kerajaan, Shah Alam

LIHAT PENGGUNA PENGGUNA VVIP..

Abang Johari - 55 Tahun

Atuk Fadil - 63 Tahun

ADAKAH ANDA MENGALAMI MASALAH SEPERTI INI ?

Diabetes berpunca daripada berlebihan berat badan atau kegemukan, tidak bersenam dan gaya hidup tidak aktif, pengambilan makanan tinggi lemak dan kurang serat juga dari keturunan.

Darah tinggi dikenali sebagai ā€œpembunuh senyapā€. Yang menjadi faktor utama darah tinggi ialah diet yang tidak sihat, kurang bersenam, merokok dan pengurusan tekanan yang tidak baik.

Faktor risiko kolesterol tinggi seperti, diet yang tidak sihat, kurang aktiviti fizikal dan senaman, obesiti, merokok dan banyak minum minuman beralkohol.

Sakit jantung berpunca daripada merokok, kolesterol tinggi, tekanan darah tinggi, tidak bersenam dan diet yang tidak sihat, kegemukan dan diabetes.

Tahukah anda, Malaysia berada di kedudukan ke 4 tertinggi pesakit diabetes dan tiga serangkai
di dunia!

Jangan Biarkan Masalah Ini Berterusan !

AWAS! Bahaya kalau masih dibiarkan, tiada penyakit yang tiada ubat melainkan mati. Penyakit tiga serangkai yang dibiarkan tanpa dirawat akan membawa masalah lebih krobik lain seperti kegagalan jantung, koma & potong kaki

Dah Cuba Macam- Macam Produk Tapi Belum Berjaya Merawat Penyakit Kencing Manis, Darah Tinggi, Kolestrol & Jantung ?

Produk ini dijaminĀ SELAMATĀ &Ā BERKESAN

MEMPERKENALKAN...

Sacha Inchi Oil ialah raja omega dan dikenali SUPER FOOD yang diiktiraf sebagai minyak terbaik di dunia dari sumber tumbuhan

Ā 

Softgell Sacha Inchi kaya dengan Omega 3,6,9 Vitamin A,E & Protin terbukti berkesan menurunkan dan mengurangkan kencing manis, darah tinggi, kolestrol, masalah buah pinggang.

Ā 

Kajian Sacha Inchi Felysia kini setiap hari kami terima puluhan testimoni gembira pesakit kencing manis, darah tinggi, kolestrol semakin baik dan makin sihat

CARA PENGAMBILAN SACHA INCHI FELYSIA

JANGAN RISAU, SACHA INCHI FELYSIA LULUS KKM SELAMAT DIGUNAKAN !

( Nombor Rujukan KKM : MAL22126128NC )

Sacha Inchi Felysia juga Mempunyai Kelulusan Ujian Makmal

APA KATA MEREKA...

šŸ‘‡ Lihat Testimoni Feedback Positif Mereka Bersama Sacha Inchi FelysiašŸ‘‡

Jika anda dapatkan harini dari website ini, BERPELUANG MEMENANGI CABUTAN BERTUAH

ORDER SEKARANG, BAYAR PADA POSMEN BILA BARANG SAMPAI. MUDAH KAN ?

Jika anda tak percaya dengan kami, anda boleh order dahulu sekarang di website ini dan hanya perlu bayar pada posmen ketika barang sampai. Maka tiada risiko barang anda tidak sampai.

JAMINAN WANG DIPULANGKAN JIKA TIDAK BERKESAN

Sehinggakan jika ia tak membantu andaĀ tingkatkan tahap kesihatanĀ anda dalam masaĀ 60 hariā€¦

Anda berhak dapatĀ 100% jaminan pulangan wang!

Anda dapat jaminan sekuat ini kerana kami ada bukti & pengalaman membantu ramai pesakit yang mempunyai masalahĀ SAMA SEPERTI ANDAĀ sebelum ini dan berjaya membuktikan Sacha Inchi Felysia ini memangĀ TERBUKTI BERKESAN!

PERMINTAAN TINGGI SETIAP HARI !!

DapatkanĀ SEKARANGĀ pada hargaĀ DISKAUN ISTIMEWA harini, Klik buttonĀ 
TEMPAH SEKARANGĀ dibawah untuk tempahan.

Tolonglah jangan bertangguh lagi, sebab pada hari ini, kami sedang mengadakan promosi terhad dan akan tamat pada bila-bila masa sahaja dari sekarang

SPECIAL OFFER ini diberikan pada hari ni dan di website ini sahaja. OFFER ini akan DITUTUP pada bila-bila masa saja dari sekarang. Mungkin lagi sejam, mungkin lagi 2 jam, mungkin petang, mungkin malam ni ianya ditutup. Dan selepas ditutup sebarang rayuan untuk dapatkan offer ini tidak akan dilayan..

Soalan Lazim Dari Pengguna Sebelum Ini

Dalam satu botol ada 60 Biji

Amalkan 1-2 biji pagi & 1-2 biji malamĀ 

Ya, mempunyai kelulusan KKM selamat digunakan

Tiada kesan sampingan kerana Sacha Inchi oil hanyalah makanan tambahan dari bahan semulajadi

Boleh, ambil selepas satu jam pengambilan ubat dari hospital

InshaAllah, kesan seawal 7 hari penggunaan

Boleh COD atau bayaran melalui pembayaran online

Perlukan bantuan untuk buat tempahan? Hubungi khidmat pelanggan kami melalui WhatsApp

All Rights Reserved. Sacha Inchi Felysia

Distributed Under Licence By FELYSIA HEALTH EMPIRE (202101022078) (1422378-X))
Ā Call / Whatsapp: +60179085745